Husqvarna støvsuger S36 HEPA

38.062 kr.

Oplev suveræn rengøring med Husqvarna S36 HEPA støvsuger – kraftfuld, lydsvag og allergivenlig. Perfekt til et sundt og rent hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 3710402039628645 Kategori:

Husqvarna støvsuger S36 HEPA er ikke bare en støvsuger; det er din ultimative partner i kampen mod støv og snavs under renoveringsprojekter og byggearbejde. Uanset om du er en professionel håndværker eller en ambitiøs gør-det-selv entusiast, vil denne støvsuger revolutionere din arbejdsplads og sikre, at du går fra projekt til projekt med effektivitet og præcision.

Med en imponerende kraftfuld motor, er S36 HEPA designet til at levere høj sugeevne, der nemt kan håndtere støv fra Husqvarna gulvslibemaskiner som PG 530, PG 450, PG 400 og PG 280, samt betonfræsere og skæremaskiner. Dens alsidighed gør den ideel til en bred vifte af applikationer – fra finstøv til grovere materialer. Under arbejdet kan du være sikker på, at S36 HEPA står klar til at suge op alt det, du efterlader, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: kvaliteten af dit arbejde.

Det, der skiller S36 UD fra almindelige støvsugere, er det avancerede HEPA filtersystem. Dette filter fanger 99,97% af partikler, der er så små som 0,3 mikrometer. Det betyder, at du kan arbejde i et sundere miljø, uden risiko for at puste skadelige partikler ud i luften. På denne måde beskytter S36 ikke blot dig, men også dine kollegaer og kunder, hvilket gør det til en uundgåelig tilføjelse til alle professionelle værksteder.

Støvsugeren er også designet med brugervenlighed for øje. Den praktiske skræddersyede konstruktion gør det let at transportere maskinen, mens de ergonomiske håndtag og knapper er tilgængelige for både hænder, der har arbejdet i timevis, såvel som nybegyndere, der lige er startet på rejsen. Den robuste konstruktion sikrer, at S36 HEPA kan modstå krævende arbejdsforhold, hvilket gør den til et pålideligt valg, der holder i mange år.

Og det stopper ikke her. Den fleksible slange og de forskellige mundstykker giver dig mulighed for at tilpasse støvsugeren til enhver opgave. Uanset om du skal rengøre snævre rum, store overflader eller sværttilgængelige steder, vil S36 WEPA gøre arbejdet lettere. Det er den perfekte kombination af styrke, effektivitet og fleksibilitet.

I en tid, hvor bæredygtighed og arbejdsmiljø er mere vigtige end nogensinde, er Husqvarna S36 HEPA ikke bare en investering i udstyr; det er en investering i dit helbred og dit arbejdsmiljø. Så tag det første skridt mod en renere og mere effektiv arbejdsplads med Husqvarna S36 HEPA – din pålidelige støvsuger, der altid er klar til at følge dig, uanset hvor dit håndværk fører dig hen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Husqvarna støvsuger S36 HEPA”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.