Philips Speedpro Max Xc7043 – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Snoet Rød

2.689 kr.

Oplev Philips SpeedPro Max Xc7043 – en kraftfuld ledningsfri 2-i-1 støvsuger, der gør rengøringen nem og effektiv med sin sugeevne og fleksibilitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900217129689 Kategori:

Philips Speedpro Max XC7043 er den ultimative løsning for dig, der ønsker at gøre rengøringen hurtigere, nemmere og mere effektiv. Med sit slanke design og den flotte snoede røde farve er denne støvsuger ikke kun en funktionel nødvendighed, men også et stilfuldt accessory til dit hjem. Den innovative 2-i-1 funktion gør det muligt at omdanne støvsugeren fra en håndholdt enhed til en praktisk pindstøvsuger, så du nemt kan nå alle de svært tilgængelige steder – fra hjørnerne i stuen til loftet i entréen.

Det ledningsfrie design giver dig friheden til at bevæge dig uhindret rundt i dit hjem uden besværet med ledninger, der kan hæmme dine bevægelser. Med en imponerende batterilevetid kan du bruge støvsugeren i op til 65 minutter på en enkelt opladning, hvilket er mere end rigeligt til at klare hele rummets rengøring. Den hurtige opladningsteknologi gør, at du aldrig skal vente længe på at få strøm på igen – blot 5 timer, og den er klar til brug.

Philips Speedpro Max XC7043 er udstyret med en kraftfuld motor og et avanceret filtersystem, som sørger for, at selv de mindste partikler bliver opsamlet. Dette gør den ideel til husholdninger med kæledyr, da den effektivt kan opsamle både hår og støv. Den medfølgende TriActive Turbo børste er designet til både hårde gulve og tæpper, og dens unikke form sikrer, at ingen snavs slipper væk.

Teknologien bag denne støvsuger gør rengøringen effektiv og hurtig. LED-lys indbygget i mundstykket oplyser støvsugeområdet, så du nemt kan få øje på støv og snavs, selv under møbler. Den smarte justerbare sugeeffekt giver dig mulighed for at tilpasse styrken alt efter hvilken overflade, du er i gang med at rengøre.

Med Philips Speedpro Max XC7043 føler du dig som en professionel rengøringsassistent i dit eget hjem. Den ergonomiske udformning sikrer, at du kan håndtere den uden at belaste kroppen, selv når du støvsuger i længere tid. Samtidig er støvsugerens nemme rengøringssystem en stor fordel; beholderen kan hurtigt tømmes og rengøres, så du har mindre opgave og mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig.

Uanset om du er en travl familie, et par uden børn eller en single, vil Philips Speedpro Max XC7043 være din trofaste følgesvend i kampen mod snavs og støv. Gør rengøringen til en leg og oplev den frihed og lethed, som denne innovative støvsuger giver dig. Fordyb dig i en renere og mere sund livsstil med Philips Speedpro Max XC7043 – din nye bedste ven i hjemmet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Philips Speedpro Max Xc7043 – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Snoet Rød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.