Sencor Svc 0725Bk – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – 400 W – Ledningsfri – Sort – 1 Batteri, Inkluderet Oplader

3.137 kr.

Oplev den kraftfulde Sencor Svc 0725Bk støvsuger med 2-i-1 funktion. Ledningsfri bekvemmelighed og kraftfuld sugeevne gør rengøringen let og effektiv.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900301116628 Kategori:

Sencor Svc 0725Bk er den perfekte løsning for dig, der ønsker en alsidig og kraftfuld rengøringsoplevelse uden besværet med ledninger. Denne innovative 2-i-1 støvsuger kombinerer funktionalitet og design på en front, der vil forvandle din daglige rengøring til en leg. Med sit elegante sorte ydre passer den perfekt ind i ethvert hjem, samtidig med at den byder på imponerende ydeevne.

Med en kraftfuld motor på 400 W garanterer Sencor Svc 0725Bk, at selv de mest genstridige snavs og støvpartikler ikke har en chance. Den ledningsfrie funktion giver dig friheden til at bevæge dig rundt i dit hjem uden at skulle bekymre dig om stikontakter eller kabler. Uanset om du skal støvsuge gulvtæppet i stuen, det hårde gulv i køkkenet eller den svære tilgængelige plads under sengen, så kan du gøre det hurtigt og effektivt med denne alsidige støvsuger.

En af de mest imponerende funktioner ved Sencor Svc 0725Bk er dens evne til at omdanne sig fra en stavstøvsuger til en håndholdt støvsuger med et enkelt klik. Dette giver dig mulighed for nemt at tackle både store og små rengøringsopgaver. Den håndholdte funktion er perfekt til at fjerne smuler fra sofaen, rengøre bilens interiør eller klare de hurtige oprydninger dagligt.

Det faktum, at denne støvsuger er uden pose, sparer både tid og penge. Du slipper for at købe og skifte støvsugerposer, og du kan hurtigt tømme beholderen, når den er fyldt. Dette miljøvenlige design mindsker også affald, så du kan føle dig godt tilpas, mens du holder dit hjem rent.

Batteriet, der er inkluderet, leverer en imponerende driftstid, så du kan støvsuge flere rum på en enkelt opladning. Den medfølgende oplader sikrer, at du hurtigt kan få støvsugeren klar til næste gang, du har brug for den. Med dens lette vægt er det ikke kun nemt at bruge den, men også at opbevare den, når den ikke er i brug.

Sencor Svc 0725Bk er ikke blot en støvsuger; det er et værktøj, der ændrer måden, du tænker på rengøring. Uanset om du er en travl forælder, en studerende med begrænset plads, eller bare en, der ønsker at holde sit hjem i topstand, så er denne støvsuger den ideelle partner. Gør din rengøring til en behagelig oplevelse med Sencor Svc 0725Bk, og byd snavset farvel. Det er tid til at sætte tempoet i rengøringen og velkommen til renere og sundere omgivelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sencor Svc 0725Bk – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – 400 W – Ledningsfri – Sort – 1 Batteri, Inkluderet Oplader”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.