Electrolux Hygienic 800 Ep81hb25sh – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Strandskal-Hvid

3.845 kr.

Oplev Electrolux Hygienic 800 – en kraftfuld 2-i-1 ledningsfri støvsuger der giver effektiv rengøring uden poser og nem komfort i ethvert hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900091157538 Kategori:

Oplev en ny verden af rengøringseffektivitet med Electrolux Hygienic 800 EP81HB25SH, en genial 2-i-1 støvsuger, der revolutionerer måden, du tænker på rengøring hjemme. Denne ledningsfri støvsuger kombinerer det bedste fra håndholdte og pinde støvsugere, hvilket gør det muligt for dig at navigere gennem dit hjem med lethed og hurtighed. Med sin elegante strandskal-hvide finish tilføjer den også et moderne touch til dit hjem.

Electrolux Hygienic 800 er designet til effektivitet og brugervenlighed. Uden behov for poser eliminerer den ikke kun omkostningerne ved at købe nye støvsugerposer, men sikrer også en mere bæredygtig løsning på rengøringsbehovene. Med et avanceret filtersystem opfanger denne støvsuger 99,9% af de allergener og partikler, der findes i dit hjem, hvilket gør det til det perfekte valg for familier med allergikere eller kæledyr. Du kan nu nyde et renere hjem med luften fresher og sundere end nogensinde før.

Den ledningsfrie funktion gør det muligt for dig at bevæge dig frit og rengøre alle de svære tilgængelige steder i dit hjem. Uanset om du skal nå under sofaen, op ad trapperne eller i hjørnerne, er den fleksible design og det lette vægt på kun 2,2 kg gør det nemt at håndtere og betjene. Oplev friheden ved at kunne rengøre uden at være begrænset af en ledning, og vær klar til at fjerne støv og snavs, hvor og hvornår som helst du ønsker.

Med en kraftfuld motor, der kombinerer sug og børste, sikrer Hygienic 800 en dybdegående rengøring af både hårde gulve og tæpper. De praktiske tilbehørssæt gør det nemmere end nogensinde at tilpasse din rengøring. Brug det smarte møbelbørste til sarte overflader og det smalle mundstykke til trange steder. Uanset opgaven, er der altid det rigtige værktøj til at sikre et fremragende resultat.

Den integrerede opbevaringsløsning gør det muligt at oplade og opbevare din støvsuger på en elegant måde, så den altid er klar til brug. Opladningen er hurtig og effektiv, hvilket betyder, at du aldrig skal vente længe på at få din rengøringspartner tilbage i aktion. En batterilevetid på op til 35 minutter sikrer, at du kan rengøre store områder uden afbrydelser.

Gør rengøringen til en leg med Electrolux Hygienic 800 EP81HB25SH – den ideelle støvsuger for dem, der værdsætter både funktionalitet og æstetik. Med sin ukomplicerede betjening og imponerende præstation er det en uundgåelig del af dit hjem, der vil forvandle din rengøringsrutine til en behagelig oplevelse. Træd ind i en ny æra af renlighed – dit hjem vil takke dig for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Electrolux Hygienic 800 Ep81hb25sh – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Strandskal-Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.