Korfu – din personlige paradisø

Korfu er kendt for sine fantastiske strande, der byder på en unik kombination af krystalklart vand og hvid, blød sand. Blandt de mest bemærkelsesværdige strandperler finder man Paleokastritsa, hvor de blå nuancer i havet smelter sammen med den imponerende klippe-scenografi. Ligeledes er Glyfada-stranden et must-see, med dens rolige atmosfære og charmerende tavernalokaliteter langs kysten. Uanset om du foretrækker en mere livlig eller afslappet strandoplevelse, vil du på Korfu finde den perfekte plet, der passer til dine ønsker.

Historiske skatte i Korfu-byen

Korfu-byen er fyldt med historiske skatte, som er værd at udforske. Her finder du den imponerende Gammel-Fæstning, som blev bygget i det 16. århundrede for at forsvare øen mod fjendtlige angreb. Gå en tur gennem de smalle gader i den gamle bydel og oplev den autentiske græske stemning. Besøg også det pragtfulde Achilleion-palads, som blev opført i 1890’erne af den østrigske kejserinde Elisabeth. Paladsset er et sandt arkitektonisk mesterværk og byder på fantastiske haver med smukke statuer. Hvis du leder efter det perfekte feriested, kan du finde dit drømmeophold på Korfu.

Smag på den græske livsstil

Korfu er en sand smagsoplevelse for den græske livsstil. Prøv de lokale specialiteter som den lækre tzatziki, den krydrede moussaka eller den søde baklava. Nyd et glas retsina vin, mens du betragter de smukke solnedgange over det blå middelhav. Udforsker du hele øen, kan du også læse om verdens største ø på denne side. Oplev den autentiske græske kultur og gæstfrihed, der gør Korfu til en uforglemmelig destination.

Aktiv ferie for hele familien

Korfu tilbyder et hav af muligheder for en aktiv familieferie. Uanset om I er til vandreture, vandsport eller cykling, finder I noget, der passer til jeres interesser og energiniveau. Gå på opdagelse i øens smukke natur og oplev den rige flora og fauna. Tag på en guidet vandretur gennem de grønne bakker og dale og nyd den friske luft og de fantastiske udsigter. For de mere eventyrlige familier kan I prøve kræfter med kajaksejlads langs kysten eller snorkle i de krystalklare farvande. Og for dem, der elsker at cykle, er der rige muligheder for at udforske øen på to hjul. Uanset jeres valg, vil I gå hjem med minder, der vil vare ved i lang tid.

Romantiske solnedgange

Korfu’s solnedgange er noget helt særligt. Når solen langsomt forsvinder bag de maleriske bjerge, får himlen en smukt orange og rødlig glød, der farver havet i et magisk skær. Nyd dette romantiske skuespil fra en af de mange hyggelige caféer langs kysten, hvor du kan nyde en lokal vin eller cocktail. Lad dig henføre af de smukke farver og den rolige stemning, mens du deler øjeblikket med din elskede.

Traditionelle landsbyer og lokale specialiteter

De traditionelle landsbyer på Korfu er et sandt fristed for dem, der søger at undslippe masseturismen. Her finder du rolige gader, hvor tiden går lidt langsommere, og du kan nyde synet af lokale, der stadig lever efter gamle traditioner. Besøg de små familiedrevne tavernaer og oplev den autentiske græske gæstfrihed. Prøv de lokale specialiteter som den berømte korfu-ost, oliven fra øens olivenlunde og den friskpressede olivenollie, som er et must for enhver gourmand. Lad dig lokke af duften af hjemmelavet græsk mad og nyd et glas lokal vin, mens du lader blikket glide ud over de smukke omgivelser.

Vandsportsaktiviteter for eventyrere

Korfu byder på et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, der vil tilfredsstille selv den mest eventyrslystne turist. Prøv at udforske de krystalklare farvande med kajakker eller stand-up paddleboards, og oplev den unikke natur fra en helt ny vinkel. For de mere adrenalinsøgende kan der arrangeres dykketure til de fascinerende undervandshuler og rev, hvor du kan se et rigt maritimt liv tæt på. Sejlture langs den smukke kyst er også et populært valg, hvor du kan nyde udsigten og den friske havbrise. Uanset hvilken aktivitet du vælger, vil du sikkert opleve Korfu fra sin smukkeste side.

Luksuriøse resorts for afslapning

Korfu er hjemsted for en række luksuriøse resorts, der tilbyder den perfekte ramme for afslapning og velvære. Omgivet af smukke, grønne omgivelser og med udsigt over det krystalklare Ioniske Hav, er disse resorts designet til at give gæsterne en følelse af total afkobling. Oplev førsteklasses overnatningsfaciliteter, fantastisk mad og drikke samt et bredt udvalg af wellness-aktiviteter, der vil få dig til at føle dig fuldstændig genoplivet. Uanset om du foretrækker at nyde en afslappende massage, svømme i en privat pool eller blot slappe af på din egen private balkon, vil disse resorts sørge for, at du får den ultimative luksusoplevelse på din ferie på Korfu.

Vandreture gennem maleriske landskaber

Korfu byder på et væld af maleriske vandreture, der tager dig med gennem de mest storslåede naturscenerier. Slå dig løs på de snoede stier, der snor sig gennem grønne bakker og dale. Nyd den friske luft og den svimlende udsigt over det azurblå hav. Vandreturene bringer dig tæt på den lokale flora og fauna, hvor du kan spotte sjældne fugle og smukke blomster. Uanset om du søger en rolig stund i naturen eller en mere udfordrende rute, så har Korfu noget for enhver vandrer.

Kulturelle oplevelser i Korfu-byen

Korfu-byen er et sandt kulturelt smørhul, hvor historiens vingesus er allestedsnærværende. Gå en tur gennem de snørklede gader i den gamle bydel og lad dig betage af den venetianske arkitektur, der afspejler øens rige fortid. Besøg det imponerende Paladset, som huser et museum med en enestående samling af kunstgenstande og historiske dokumenter. Lad dig endvidere rive med af den livlige atmosfære på byens torve, hvor lokale kunstnere og håndværkere udstiller deres kreationer. Oplev den autentiske græske kultur gennem musik, dans og ikke mindst den lækre lokale madkultur, som du kan nyde i de hyggelige tavernaer.